PRO PLAN: hoogwaardige voeding ter ondersteuning van de gezondheid

PRO PLAN® biedt hoogwaardige voeding met wetenschappelijk aangetoonde gezondheidsvoordelen voor katten.

PRO PLAN® is een uitstekende voeding voor uw kat omdat elk recept een complete en evenwichtige mix is van alle essentiële voedingsstoffen voor een goede gezondheid.

PRO PLAN® bevat zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen van top kwaliteit en is zeer goed verteerbaar. PRO PLAN® recepten zijn wetenschappelijk samengesteld ter ondersteuning van de gezondheid in elke levensfase.

Ons team van 350 toegewijde dierenartsen en voedingsdeskundigen heeft aangetoond dat specifieke combinaties van voedingsstoffen uw kat zijn gezondheid ondersteunt in elke levensfase. Deze combinaties van voedingsstoffen - zoals OPTIRENAL® - maken van PRO PLAN® een vooraanstaand merk in kattenvoeding.
Ontdek meer over OPTISTART®, OPTIRENAL® en LONGEVIS®.

Voor kittens

PRO PLAN® helpt een sterke immuniteit op te bouwen met OPTISTART®.

Bevat OPTISTART®, dat aangetoond heeft de gezondheid van de darmen van kittens te ondersteunen en het risico op verstoring van de darmen te verminderen.

OPTISTART® is verkrijgbaar in PRO PLAN JUNIOR, een complete, evenwichtige voeding om een gezonde groei te stimuleren bij kittens van 6 weken tot 1 jaar.

OPTIRENAL® is een unieke samenstelling ter ondersteuning van de gezondheid van de nieren. OPTIRENAL® is een wetenschappelijk samengestelde mix van ingrediënten waaronder aminozuren, essentiële vetzuren en antioxidanten.

OPTIRENAL® is verkrijgbaar in een aantal producten in het PRO PLAN® assortiment, afgestemd op de specifieke behoeften van volwassen katten, gecastreerde en gesteriliseerde katten, gevoelige katten en binnenhuislevende katten.

ADULT – optimale voeding ter ondersteuning van de gezondheid van de volwassen kat.

STERILISED – eiwitrijke, vetarme voeding voor gesteriliseerde en gecastreerde katten. Zorgt voor een evenwichtige pH van de urine.

DELICATE – een speciaal recept voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering of kieskeurige katten.

HOUSECAT – ter ondersteuning van de gezondheid van de binnenshuis levende kat, met een aangepast caloriegehalte en helpt de vorming van haarballen te verminderen.

optirenal

PRO PLAN® heeft aangetoond met LONGEVIS® de voornaamste vitale functies bij katten te ondersteunen. Bevat LONGEVIS®, dat aangetoond* heeft de levensduur te verlengen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Een unieke mix van voedingsstoffen, zoals antioxidanten, omega 3- en omega 6-vetzuren en een prebioticum, die de gezonde levensduur aangetoond* verlengt en de levenskwaliteit verbetert bij katten vanaf 7 jaar.

*Onderzoek bij 90 katten tussen 7 en 17 jaar. Conclusies gebaseerd op katten die uitsluitend gevoed werden met een voeding die verrijkt was met LONGEVIS® versus katten die een controledieet kregen. Europees patent EP1637041B1

LONGEVIS®is verkrijgbaar in PRO PLAN ADULT 7+, een hoogwaardig en vooruitstrevend recept dat belangrijke vitale functies ondersteunt bij katten vanaf 7 jaar.

longevis

Het assortiment kattenvoer van PRO PLAN®