ONTDEK ONS NIEUWE ASSORTIMENT: OPTINUTRITION

Dit is onze meest geavanceerde en efficiënte combinatie van voedingsstoffen, die is ontwikkeld met behulp van de nieuwste wetenschap en vakkundig is toegepast op de voeding van uw hond.

Waarom wij anders zijn

Wanneer het gaat om de zorg voor uw hond, zijn voor ons alle details even belangrijk. Hoogwaardige ingrediënten en veiligheid zijn de hoogste prioriteit voor Purina® PRO PLAN® en daar kan niet van worden afgeweken.

UW PUPPY VERWELKOMEN

Eindelijk is het zover. U kunt uw puppy ophalen. U wilt hem natuurlijk de allerbeste start geven en wij kunnen u hierbij helpen.

DE GEZONDHEID VAN UW PUPPY CONTROLEREN

Laat uw puppy regelmatig onderzoeken, ontwormen en vaccineren door uw dierenarts. Houd uw puppy goed in de gaten. Het uiterlijk en gedrag van uw puppy zijn belangrijke aanwijzingen voor zijn algehele gezondheid.

DE JUISTE VOEDING VOOR UW HUISDIER

Het volledige Purina® PRO PLAN®-assortiment is gebaseerd op OPTINUTRITION, met verschillende producten die verschillende doelgerichte voordelen bieden voor uw hond.

DE VOEDINGSBEHOEFTEN VAN UW HUISDIER

Een gezonde spijsvertering begint vanaf dag één. Jonge puppy's moeten al vroeg een gezonde spijsvertering ontwikkelen zodat ze de voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om groot en sterk te worden.

TRAINING VOOR UW PUPPY

Een goede training vormt de basis voor een gehoorzame, lieve pup. Hier zijn slechts enkele manieren waarop u en uw puppy alles uit een training kunnen halen.

OMGAAN MET EEN GEVOELIGE SPIJSVERTERING

Heeft uw hond een zo gezond mogelijke spijsvertering? Eet hij met smaak? Is hij energiek, groeit hij en geniet hij van het leven? Alle honden zijn verschillend en vele hebben last van een gevoelige spijsvertering.