Een goede spijsvertering van puppy tot volwassen hond

Een gezonde spijsvertering begint vanaf dag één. Jonge puppy's moeten al vroeg een gezonde spijsvertering ontwikkelen zodat ze de voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om groot en sterk te worden. Voor geode hondenvoeding, hebben ze drie keer zoveel calorieën per kilo nodig als volwassen honden en ook meer vitamines, proteïne en mineralen.

Een gezonde start

Let bij uw puppy op tekenen van gevoeligheid; problemen met individuele ingrediënten kunnen een duidelijk teken zijn. Let vooral goed op tijdens de eerste vijf maanden van zijn leven wanneer zijn natuurlijke weerstand nog niet volledig ontwikkeld is. We noemen dit het 'immuniteitsgat' omdat hij kwetsbaar isis voor infecties en spijsverteringsproblemen. Een optimale voeding kan helpen dit ‘gat’ te overbruggen.

Wanneer uw hond dit punt voorbij gegroeid is, kan hij nog steeds af en toe last hebben van zijn spijsvertering. Twee redenen hiervoor zijn een minder efficiënte spijsvertering en een onevenwichtige darmflora. Een bezoek aan de dierenarts zorgt voor meer duidelijkheid.

EEN OPTIMAAL GEWICHT IN 4 STAPPEN

GERELATEERDE PRODUCTEN


Pro Plan® Large Robust Adult Sensitive Digestion met OptiDigest™ rijk aan lam

Volledige diervoeding voor volwassen honden van medium rassen met een gevoelige spijsvertering.

Pro Plan® Large Athletic Adult Sensitive Digestion met OptiDigest™ rijk aan lam

Volledige diervoeding voor volwassen honden van medium rassen met een gevoelige spijsvertering.