Geef uw puppy de beste start

Het is eindelijk zover. U neemt uw nieuwe puppy mee naar huis. U wilt dat hij van begin af aan een fantastisch leven heeft en wij helpen u hierbij.

Purina® PRO PLAN® kent de kracht van de wetenschap zodat baasjes hun hond tijdens zijn hele leven van optimale voeding kunnen voorzien. Het is de basis van een goede gezondheid en het startpunt voor het leven van uw puppy.

Purina® PRO PLAN® heeft een uniek wetenschappelijk erfgoed. Dit komt doordat we onderdeel zijn van Purina®, een bedrijf dat al meer dan 85 jaar een pionier is op het gebied van hondenvoeding. Vandaag de dag bestaat het Purina®-team uit voedingsdeskundigen, voedingswetenschappers, dierenartsen en dierengedragsdeskundigen die verantwoordelijk zijn voor vele baanbrekende ontdekkingen op het gebied van gezondheid en voeding van honden. Samen willen wij u informeren hoe u het beste uw puppy kunt voeden en zijn gezondheid kunt verbeteren met voeding.

Wij geloven dat de gezondheid en het welzijn van een hond hoofdzakelijk worden bepaald door een zorgzaam en toegewijd baasje. De beste manier om honden te helpen is onze expertise met u te delen. We zijn zelf hondeneigenaren en hondenliefhebbers en weten dus als geen ander wat een grote verantwoordelijkheid het hebben van een hond is. Daarom willen wij er zijn voor u én uw hond met producten en ondersteuning die toegespitst zijn op elke levensfase van uw hond.

UW PUPPY LATEN KENNISMAKEN MET DE WERELD OM HEM HEEN

GERELATEERDE PRODUCTEN


Pro Plan® Medium Puppy Sensitive Digestion met OptiDigest™ rijk aan lam

Volledige diervoeding voor puppy's van medium rassen met een gevoelige spijsvertering. Ook geschikt voor drachtige/zogende teven.

Pro Plan® All Size Adult Performance met OptiPower® rijk aan kip

Volledige diervoeding voor actieve volwassen honden van alle rassen. Ook geschikt voor drachtige/zogende teven.