Puppy laten kennismaken met de wereld

Wanneer u met uw puppy thuiskomt, toon hem dan zijn mandje, speelgoed, voer- en drinkbakken. Zo leert de puppy de omgeving binnenshuis kennen.

MENSEN

Socialiseer uw puppy door hem kennis te laten maken met uw andere gezinsleden of visite. Zo zal uw puppy minder bang worden voor vreemden en zal hij opgroeien tot een vriendelijke volwassen hond. Gebruik in eerste instantie een halsband en riem, zodat u kunt voorkomen dat hij tegen mensen opspringt. Geef hem het commando 'zit' en zorg ervoor dat hij blijft zitten. Zo helpt u uw hond rustig te blijven. Uw puppy commando’s leren, maar ook andere puppy trainingsonderdelen kunnen uw puppy helpen bij de socialisatie met andere mensen.

HUISDIEREN

Wees voorzichtig wanneer u uw puppy laat kennismaken met andere huisdieren. Bij de kennismaking van een oudere hond met uw puppy wordt het aangeraden beide honden aan de riem te houden. Laat ze in het begin niet alleen. Als u uw puppy laat kennismaken met een kat, moet u overwegen een hekje in de deuropening te plaatsen, zodat de kat kan wegkomen.

EEN GEZONDE SPIJSVERTERING IS DE BESTE BESCHERMING

GERELATEERDE PRODUCTEN


Pro Plan® Large Athletic Puppy met OptiStart® rijk aan Kip

Volledige dierenvoeding voor puppy’s van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw.

Pro Plan® Small & Mini Puppy met OptiStart® rijk aan Kip

Volledige dierenvoeding voor puppy's van kleine rassen.