Waarom wij anders zijn

DE DETAILS BEPALEN DE KWALITEIT

Wanneer het gaat om de zorg voor uw hond, zijn voor ons alle details even belangrijk. Hoogwaardige ingrediënten en veiligheid zijn de hoogste prioriteit voor Purina® PRO PLAN® en daar kan niet van worden afgeweken.

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN VOORDELEN

Alles wat we doen, heeft één simpel doel: het leven van honden en hun eigenaren verbeteren. Ons OPTINUTRITION-assortiment biedt wetenschappelijk bewezen voordelen. Elk ingrediënt en elke voedingsstof in onze producten biedt uw hond belangrijke gezondheidsvoordelen.

DOELGERICHTE GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Al onze werkzaamheden op het gebied van R&D zijn gericht op het vinden van nieuwe en innovatieve manieren om eigenaren en hun honden te helpen. Om deze reden zijn onze baanbrekende ontdekkingen erkend door de internationale wetenschappelijke gemeenschap en zijn ze gepubliceerd in gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften.

BEHOUD VAN HOOGWAARDIGE VOEDINGSSTOFFEN

Al onze voedingen zijn zorgvuldig bereid om de hoogwaardige voedingsstoffen te behouden met behulp van ons eigen Purina® bereidingsproces. Hierdoor blijven smaak en kwaliteit behouden. PRO PLAN® levert het optimale uit onze ingrediënten voor een langdurige gezondheid.

EEN GEZONDE SPIJSVERTERING IS DE BESTE BESCHERMING

GERELATEERDE PRODUCTEN


Pro Plan® Medium Adult Sensitive Digestion met OptiDigest™ rijk aan kip

Volledige diervoeding voor volwassen honden van medium rassen met een gevoelige spijsvertering.

Pro Plan® Medium Adult Sensitive Digestion met OptiDigest™ rijk aan lam

Volledige diervoeding voor volwassen honden van medium rassen met een gevoelige spijsvertering.