Onze innovatie

Iedere hond heeft andere voedingsbehoeften en deze zullen in de loop van zijn leven veranderen. Het nieuwe Purina® PRO PLAN®-assortiment met OPTINUTRITION is onze nieuwste innovatie om aan al deze behoeften te voldoen. Dit is onze meest geavanceerde en efficiënte combinatie van voedingsstoffen, die is ontwikkeld met behulp van de nieuwste wetenschap en vakkundig is toegepast op de voeding van uw hond.

Het volledige Purina® PRO PLAN®-assortiment is gebaseerd op OPTINUTRITION, met verschillende producten die verschillende doelgerichte voordelen bieden voor uw hond. Dit betekent dat, wat er ook gebeurt in zijn wereld, u een oplossing zult vinden om aan zijn behoeften te voldoen.

OPTINUTRITION biedt wetenschappelijk bewezen voordelen die inspelen op specifieke gezondheidsbehoeften gedurende zijn hele leven. Dit betekent dat er voor elke behoefte van uw hond een passende voeding is. Het assortiment is gebaseerd op ras grootte en levensfase van uw hond, zodat u zijn hele leven lang op Purina® PRO PLAN® kunt vertrouwen.

VIND DE JUISTE VOEDING VOOR UW HOND


GERELATEERDE PRODUCTEN


Pro Plan® All Size Adult Light/Sterilised met OptiWeight® rijk aan kip

Volledige diervoeding voor volwassen honden van alle rassen met overgewicht en voor gesteriliseerde honden.